Meubelreiniging

Redenen voor meubelreiniging

Meubilair zoals uw bankstel kan er na verloop van tijd grauw uitzien. Huidvetten en andere vervuiling zorgen voor deze verkleuring. Denk bijvoorbeeld aan vervuiling op de armleuningen en rugleuning. Tevens kunnen er vlekken in de bekleding ontstaan bij kleine ongelukjes met huisdieren of kinderen. Met onze methode van meubelreiniging voor meubelstoffen kunnen we deze vervuiling verwijderen en de kleuren weer helemaal terug laten komen. Het resultaat is schoon en fris meubilair!

Specifieke aanpak

Bij het reinigen van de bekleding van meubels wordt uiteraard rekening gehouden met de grote verscheidenheid aan vezelmaterialen. Aan de hand hiervan wordt de juiste methode toegepast. Van te voren wordt bepaald en getest of het te reinigen is en op welke manier. Het gaat vaak om specifieke materialen zoals de microvezel Alcantara of wollen meubelbekleding. Veel meubelstoffen kunnen beschadigen of verkleuren tijdens verkeerd reinigen. Daarom is het van belang dat de juiste methode wordt geselecteerd.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan of neem contact met ons op, op telefoonnummer 0652620291 of via de contactpagina.